Masser af markedsføring er penge ud af vinduet!

Vi er noget for os selv… det er du også. Derfor giver vi dig alt andet end metervareløsninger.

Vi kan høre det, du ikke siger, og vi har en knivskarp fornemmelse for, hvad der virker i den virkelige verden. Det omsætter vi med passion, power og kreativ formidlingssans til unikke løsninger, der passer lige præcis til dig. Man kan sige, at vi er det grafiske svar på haute couture.

Hvis du er til afslappet dialog og spot on sparring, tilbagelænet overblik og en uhøjtidelig stemning, selv når vi kører i overhalingsbanen, så er liathansen reklame svaret på dine grafiske bønner.

Hos os er den gennemgående tanke, at less is more. Hvorfor gøre ting sværere, end de er? Vi skærer ind til benet og sparer dig på den måde for mange unødige omkostninger, så dit markedsføringsbudget rækker længere. What’s not to like?

Vi holder tingene der, hvor de hører til: nede på jorden. Vi tror på, at alle vores kunder skal have den samme behandling. Hos os er størrelsen nemlig ikke afgørende. Det er til gengæld, at vi kan tilføre din virksomhed værdi og gøre en forskel for DIG. Det er det, der driver hele vores klingende fynske hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *