Kompetencer

Hos liathansen reklame skal du ikke gætte dig til noget. Vi siger tingene, som de er, og vi er ikke bange for at råbe højt, når det kommer til at få dig og dit brand helt frem i bussen.

Vi er her for at hjælpe dig med at lægge dine kunder ned, så de aldrig glemmer dig. Det gør vi med lækkert grafisk design og markedsføring, der sætter aftryk og er til at tage at føle på. Juicen må gerne kunne smages, inden den kommer ud af kartonen, hvis du spø’r os.

Vi er et bureau, der kan give dig det, du har brug for.
Om det er et perfekt markedsføringsindspark, du selv kan arbejde videre med, eller om du lader os løfte hele opgaven fra første klik til sidste punktum – du bestemmer. Under alle omstændigheder smider vi alle vores kompetencer i puljen.

Hos liathansen reklame er vi nemlig ikke fedtede med at dele ud af det, vi kan. Lysten til at levere de bedste og mest helstøbte løsninger og en kæmpe passion for at formidle på en måde, der er til at forstå, er det, der driver os. Vi synes, det er sjovt at gå på arbejde. Hver dag.

Digitalt
liathansen reklame er et lidt anderledes reklamebureau, end det du normalt kender. Foruden de almindelige grafiske bureau­-dyder, arbejder vi også med digitale løsninger på alle niveauer.

Vores digitale kompetencer spænder fra udvikling af grafiske skarpe websites i responsive design (fx i WordPress og Umbraco) til digital markedsføring (SEO, AdWords, e­-mail­marketing, samt udarbejdelse af content til sociale medier (organisk og betalt).

Vil du se noget af det, vi har lavet?
Så skal du denne vej Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *