LiatHansen Reklame logo
Turfline emballage

Den bæredygtige græsplæne fra DLF Seeds.

Turfline plænegødning emballage

DLF Seeds har, som de første i verden, udviklet og dyrket økologiske græsfrø hos økologiske landmænd, hvor der er taget hensyn til miljø, socialt ansvar og sundhed. Og med afsæt i dette budskab, har vi i samarbejde med DLF Seeds designet deres første økologiske produkter. De nye skud på stammen er økologiske græsfrø og organisk plænegødning til den bæredygtige have.

Turfline plænegødning emballage
Turfline græsfrø emballage

Opgaven gik ud på at skabe fokus omkring de nye økologiske produkter, som er en del af den eksisterende Turfline-serie og samtidig skille sig ud. Valget faldt på at give æsken en rustik sækkelærred-baggrund som erstatning for den sorte baggrund, der normalt kendetegner Turfline-serien.

pssst… i 2020 har DLF Seeds valgt at producere tre af Turfline-varianterne: Eco, Blomstereng og Økologisk i emballager fremstillet af græspap. Græspap består af 40-50% soltørrede naturfibre fra forskellige græssorter, blomster og krydderurter … Vi har set prøver af emballagerne, og de er virkelig flotte – så du kan glæde dig til at se dem på hylderne i butikkerne!

 • Så er vores flotte væg endelig på plads! Og vi elsker den❤️ Den har været sjov at lave og er fantastisk at kigge på❤️👏🏻
 • Der arbejdes stadig på projektet til os selv👏🏻👏🏻👍
 • SNEAK PEEK - Vi har lavet noget vild fedt på bureauet. Det er faktisk til os selv denne gang👍 Vi glæder os til at vise det hele. Man bliver glad i låget af det❤️
 • "Fang" kyllingen og vind en lækker Meraki Diffuser 240 ml. 🐣!
Tag et screenshot når kyllingen viser sig (hvis du kan fange den) og send det i en DM og skriv en kommentar herunder. Så deltager du i lodtrækningen om præmien (værdi kr. 180,-).
Vi trækker én vinder tirsdag d. 14. april 2020. Vinderen får direkte besked og offentliggøres også her i opslaget.
Konkurrencen er ikke sponsoreret, administreret af eller associeret med Instagram. 🐣 GOD JAGT OG GOD PÅSKE🐣
 • Jakobsens påskechokolader er bare lækre, det kan vi ikke tage æren for, men vi står gerne inde for designet på æskerne 💪
 • Instagram Image
 • VINDEREN ER FUNDET! Stort tillykke til @marielouiseheidelberg, som har fået direkte besked! VIND 6 RULLER TOILETPAPIR!
I disse tider skal vi stå sammen og hjælpe hinanden, derfor vælger vi nu at dele ud af vores lager af toiletpapir.
“Så er det nok bare den billige” tænker du, men næ nej.. DET ER 3-LAGS!
Giv dette opslag et ‘like’ så deltager du i konkurrence om denne fine gaveæske bestående af 6 ruller (3-lags) toiletpapir. Vi finder vinderen mandag d. 16. marts 2020 og den heldige får direkte besked.
 • Har du husket at købe "vores" julekalender? Den dur perfekt til både børn og voksne🎄🎄
Hvis ret skal være ret, så er det vel Carlettis julekalender, indtil du køber den!
 • Vi er lidt klodsede i dag🙃
 • Selv på en grå dag som idag, er vi glade for at møde ind til denne fine gamle bygning👏🏻
 • Skriften på væggen!
 • Stor koncentration når Rasmus briefes af Mia🙂