LiatHansen Reklame logo
Turfline emballage

Den bæredygtige græsplæne fra DLF Seeds.

Turfline plænegødning emballage

DLF Seeds har, som de første i verden, udviklet og dyrket økologiske græsfrø hos økologiske landmænd, hvor der er taget hensyn til miljø, socialt ansvar og sundhed. Og med afsæt i dette budskab, har vi i samarbejde med DLF Seeds designet deres første økologiske produkter. De nye skud på stammen er økologiske græsfrø og organisk plænegødning til den bæredygtige have.

Turfline plænegødning emballage
Turfline græsfrø emballage

Opgaven gik ud på at skabe fokus omkring de nye økologiske produkter, som er en del af den eksisterende Turfline-serie og samtidig skille sig ud. Valget faldt på at give æsken en rustik sækkelærred-baggrund som erstatning for den sorte baggrund, der normalt kendetegner Turfline-serien.

pssst… i 2020 har DLF Seeds valgt at producere tre af Turfline-varianterne: Eco, Blomstereng og Økologisk i emballager fremstillet af græspap. Græspap består af 40-50% soltørrede naturfibre fra forskellige græssorter, blomster og krydderurter … Vi har set prøver af emballagerne, og de er virkelig flotte – så du kan glæde dig til at se dem på hylderne i butikkerne!